واحد آموزش شرکت فرآیند ارقام پرداز با جمع آوری پرسش های مشتریان و کارشناسان حوزه فعالیت شرکت در بیش از دو دهه، بانک سئوالات کامل و جامعی جهت ارائه تهیه نموده است. امید است پاسخ سئوالات احتمالی خود را در این بخش بیابید. خواهشمند است جهت کارآمدی بیشتر این بخش و تعامل با واحد آموزش سئوالات خود که در این بخش نیافتید را با ما به اشتراک بگذارید.
تهران، میدان ولیعصر، بلوار کشاورز، خیابان فلسطین شمالی، پلاک ۴۳۹، طبقه ۲، واحد ۶ (مراجعه حضوری با هماهنگی قبلی)
تلفن تماس: 812 57 021
ایمیل: sales@fap-company.com
فکس: 54 66 90 88 021
-در صورتیکه قبض آب مجموعه مسکونی ، تجاری یا صنعتی شما بطور ملموسی تغییر یابد.
-وجود نم یا لک های زرد یا تیره رنگ در سقف ، دیواره ها، پارکینگ و …
-وجود بوی نم در داخل کمد ها یا داخل ساختمان
-وجود آب در داخل چاه آسانسور یا وجود آب در سطح محوطه یا پارکینگ بطوری که با وجود آفتاب یا مرور زمان خشک نشود.
-افت فشار در مجموعه ساختمان یا واحد تجاری و صنعتی
-در صورتیکه با بستن شیرهای اب و عدم مصرف همچنان کنتور آب در حال چرخش باشد.
-از آنجا که وجود کابل های برق یا دیگر تاسیسات در مجاورت لوله آب ممکن است و تخصصی بودن عملیات نشت یابی و تعمیرات لوله های اب از انجام بدون تخصصی اجتناب نمایید زیرا در اغلب مواقع موجب افزایش هزینه ها و خسارت می گردد و لازم به ذکر است الزاما محل وجود نم یا وجود قطرات آب به معنای وجود نشت در آن محل نیست، زیرا آب بعنوان یک سیال مسیر خود را به سمت جاری شدن از مسیر با شرایط آسان تر و تراکم کمتر پیدا می کند.
-مهمترین بخش انتخاب تکنسین و تیم حرفه ای در نشت یابی است تا موجب خسارت به مجموعه شما نشوند و مجهز به تجهیزات حرفه ای باشند.
-صدای نشت آب از چهار صدا تشکیل شده است: (صدای فلوی آب ، صدای نوسانی آب ، صدای ضربه ، صدای اصطحکاک) ، ترکیب این صداها موجب میشود صدایی همانند فیسسسسسسس Fesssss در فاشرهای بالای آب و صدای همانند فیششششش Fishhhhh در فشارهای پایین آب حاصل شود. مهمترین نکته در صدای نشت آن است که صدای نشت پیوسته است و بطور طبیعی قطع و وصل نمیشود.
-بطور کلی عوامل بسیار در نوع صدای نشت موثر هستند که برخی از مهمترین آنها را با نوع اثر آنها در زیر ارائه می کنیم:
-فشار آب (فشارآب بالاتر ← بلندی صدای نشت بیشتر)
-جنس لوله (لوله با جنس فلزی ← صدای نشت زیرتر یا فرکانس بالاتر و باندی صدا بیشتر و لوله های پلی اتیلن ← صدای نشت بم تر و بلندی صدا کمتر)
-عمق دفن لوله ( لوله های نزدیکر به سطح زمین ← صدای نشت زیرتر یا فرکانس بالاتر و بلندی صدا بیشتر و هر چه عمق دفن لوله بیشتر باشد ← صدای نشت بم تر یا فرکانس کمتر و بلندی صدا کمتر می شود)
-قطر لوله (لوله های با قطر بیشتر ← بلندی صدای نشت کمتر و لوله های با قطر کمتر ← بلندی صدای نشت بیشتر)
عوامل دیگری نیز وجود دارد که می توانید در بخش مقالات مطالعه تکمیلی داشته باشید.
-در داخل ساختمان ها ، محوطه یا اتاق ها چه مسکونی ، تجاری و یا صنعتی بدلیل عمق کم لوله ها و ساختار شبکه و سطح پایین صداهای مزاحم و نویز دستگاه های نشت یاب آکوستیک با سنسور ژئوفن بسیار دقیق و کاربردی هستند، دقیق ترین و هوشمند ترین نشت یاب های مناسب برای انواع جنس لوله و جهت این کاربرد دستگاه PERIJA Mini VPICK-UP و PERIJA PLUS می باشند.
-در محیط های شهری و نشت یابی خطوط اصلی و انشعابات دستگاه های نشت یاب هوشمند آب ژئوفن پیشنهاد میشود PERIJA Mini VPICK-UP و PERIJA PLUS برای انواع جنس لوله و عمق عملکرد بسیار بالا.
-جهت نشت یابی و تست سلامت شیرخط های شبکه آب دستگاه نشت یابی قلمی هوشمند که مجهزترین آن دستگاه PERIJA Mini VPRO می باشد با امکان هوش مصنوعی و تشخیص اتوماتیک نشت بدون دخالت کاربر.
-در خطوط انتقال و یا محیط های با سطح نویز محیطی بالا تکنولوژی نشت یاب های کرولیتور یا رادیویی که مدرن ترین و بی نظیرترین آن در جهان دستگاه LC-5000 نشت یاب کرولیتور چهار هسته ای می باشد.
-به منظور نشت یابی محیط های با نشت کم و اهمیت بالا جهت مونیتورینگ سیستم نشت یاب لاگر هوشمند LNL-1 پیشنهاد میشود.
-نشت یاب های حرارتی در واقع دستگاه های اندازه گیری دما با تکنولوژی IR هستند. با فرض اینگه وجود نشت در زیر زمین دمای خاک محل نشت را به نسبت اطراف آن تغییر می دهد این نوع دستگاه ها پیشنهاد میشوند ولیکن در عمل این دستگاه بدلیل رزولوشن پایین خود در حدود 2 درجه سانتیگراد و عمق عملکرد حدود 5 تا 7 سانتیمتر و همچنین نوع ساختار لوله کشی در کشور ایران به هیچ وجه مناسب نشت یابی نمی باشند. لازم به ذکر است دما در داخل خاک به شدت با سطح زمین متفاوت بوده و تقریبا ثابت می ماند و واکنش شدید به سیال نشتی نشان نمی دهد این نوع تجهیزات در کشورهای غربی و یا کشورهایی که لوله ها در پشت درایوال یا تیغه های نازک گچی و چوبی هستند مناسب است و در کشور ایران کارآیی نداشته و توصیه نمیشود. از طرفی دستگاه اندازه گیری حرارت یا دوربین های حرارتی با رزولوشن یا دقت 0.1 درجه سانتیگراد بشدت گران قیمت هستند و توجیه اقتصادی ندارند و عوامل بسیاری می تواند عملکرد این دوربین ها را به اشتباه بیندازد.
-شرکت فرآیند ارقام پرداز سیاست تولید و عرضه دستگاه های ارزان قیمت ندارد و هدف اصلی ارائه محصولات با کیفیت ، دقیق و مدرن است این شرکت بههیچ وجه با هدف ارزان تمام شدن کیفیت را فدای قیمت نمی کند.
-نشت یاب های تولیدی شرکت فرآیند ارقام پرداز از با کیفیت ترین مواد اولیه ساخته میشوند و 70 درصد فروش نشت یاب های این شرکت در بخش صادرات به خارج از کشور است و به هیچ وجه قابل قیاس با دیگر نشت یاب های موجود در کشور نمی باشند. در برخی موارد هدفن و یا فقط سنسور دستگاه های نشت یاب شرکت فرآیند ارقام پرداز از قیمت کل دیگر شرکت ها بیشتر است و علت آن تنها و تنها کیفیت و دقت عمل بی نظیر این تجهیزات است.
-به منظور اطلاع از قیمت ها با واحد فروش تماس بگیرید 021-57812 یا 021-88909577
شرایط فروش بصورت نقد یا اقساط می باشند که شرایط اقساط به شرح زیر می باشد:
50 درصد قیمت دستگاه نقد و الباقی در 6 قسط ماهیانه بدون کارمزد و یا افزایش قیمت. (سفته به مبلغ کل قیمت محصول و بررسی اعتبار چک های متقاضی الزامیست)
-فیلترها در دستگاه های نشت یاب آب به منظور عبور صداهای مورد نظر و در باند فرکانسی مناسب جهت شنیدن و حذف صداهای خارج از باند فرکانسی مورد نظر و یا ناخواسته و مزاحم می باشد. که انواع فیلتر وجود دارد فیلترهای پایین گذر ، فیلترهای بالاگذر ، فیلترهای میان گذر و فیلترهای ناچ که هر یک را در زیر مختصر توضیح می دهیم:
-فیلترهای پایین گذر (Low-Pass Filter) به سیگنال های با فرکانس پایین تر از میزان تعیین شده در فیلتر اجازه عبور می دهد. در نشت یاب های آکوستیک با استفاده از این فیلتر سیگنال ها یا صداهای با فرکانس بالا را حذف می کنند با این فیلتر می توان سیگنال های رادیویی ، … را حذف نمود.
-فیلترهای بالاگذر (High-Pass Filter) به سیگنال های با فرکانس بالاتر از میزان تعیین شده در فیلتر اجازه عبور می دهد. در نشت یاب های آکوستیک با استفاده از این نوع فیلتر فرکانس ها خیلی پایین را حذف می کنند.
-فیلترهای میان گذر (Band-Pass Filter) ترکیبی از هر نوع فیلتر پایین گذر و بالاگذر است که یک محدوده دلخواه برای عملکرد دستگاه های نشت یاب ایجاد می کند است. دستگاه های تولیدی شرکت فرآیند ارقام پرداز بر همین مبنا عمل می کند و امکان انتخاب یک بازه دلخواه را به کاربر می دهد و کاربر با تعیین فرکانس فیلترهای پایین گذر و بالا گذر یک محدوده را مشخص می کند تا کمترین صدای مزاحم محیط را بشنود و بهترین کیفیت صدای نشت را بدست آورد.
-فیلترهای ناچ (Notch Filter) فقط یک فرکانس خاص یا یک باند بسیار محدود فرکانسی را اجازه عبور نمی دهد، بطور عمومی جهت حذف صدای نویز برق شهر که فرکانس 50 یا 60 هرتز دارند می باشد.
-با استفاده از فیلترهای آکوستیک بسیاری از صداهای ناخواسته و تکرار شونده محیط را می توانید حذف کنید و محدوده خاصی از صدا را بشنوید، فیلترهای مختلف جهت محیط ها و جنس لوله ها و قطر آنها می تواند صداهای متفاوتی را جهت نشت یابی فراهم نماید لذا انتخاب صحیح فیلتر در کشف نشت بسیار موثر است.
-برای انتخاب بهترین فیلتر در محیط کار کاربر می بایست هر فیلتر را انتخاب کند و سپس صدا را گوش کند و مجدد فیلتر بعدی و گوش دادن به صدا را تکرار کند این کار به تعداد فیلترها می بایست انجام شود. از آنجا که مغز انسان تعداد زیاد صدای مختلف را جهت مقایسه نمی تواند در حافظه کوتاه مدت نگهداری کند و اگر بین صداهایی که گوش می کند کار دیگری نیز انجام دهد هم زمان نگهداری اطلاعات در حافظه کمتر میشود و تعداد صداها لذا شرکت دانش بنیان فرآیند ارقام پرداز طرح مبتکرانه خود را با نام Filter Rotation Mode (filteROT) طراحی و ثبت نمود با استفاده از این روش کاربر این مد انتخاب می کند و کلید Mute را می فشارد ، دستگاه بطور اتوماتیک هر 5 ثانیه یک فیلتر جدید را انتخاب کرده و صدای سیستم متناسب با فیلتر جدید تغییر می یابد. کاربر کاری بجز شنیدن صداها انجام نمی دهد این کار ادامه می یابد تا زمانیکه کاربر یکی از صداهایی که میشنود را مناسب تشخیص می دهد. در این زمان تنها کافیست کاربر کلیدMute را رها کند. دستگاه بطور اتوماتیک آخرین فیلتر مورد تایید کاربر را در عملکرد دستگاه عملیاتی می کند. با استفاده از این مد کاری بهترین فیلتر در هر محیط کمتر از یک دقیقه می تواند انتخاب شود.
-بطور کلی در اختلاف اساسی بین نشت یابی سیال آب و میعانات نفتی وجود دارد: یک نوع سیال از جهت چگالی و ویسکوزیته (گران روی) Viscosity می باشد بطور کلی سیال آب در اغلب موارد دارای گران روی کمتری نسبت به میعانات نفتی برخوردار است لذا خروج آب از لوله ها صدای به مراتب قوی تر و با فرکانس بالاتر ایجاد می کند. در صورتیکه میعانات نفتی به دلیل گران روی بالاتر معمولا صدای نشت با دامنه ضعیف تر و فرکانس پایین تری دارد. دوم نوع لوله ها و عایق های چند لایه جهت انتقال میعانات نفتی می باشد که موجب دمپ یا کاهش شدید صدای نشت هم از نظر فرکانس و هم از نظر دامنه می گردد. در حالیکه لوله های آب اغلب بدون عایق بوده و معمولا از استاندارد خاص و سخت گیرانه ای در طراحی خاک بستر و لوله گذاری نیز پیروی نمی کند.
-نشت یابی خطوط مشتقات نفتی بشدت به شرایط خط لوله وابسته است و همواره نمی توان تکنیک یکسانی را پیشنهاد داد لذا پیشنهاد میشود از دوره های تخصصی نشت یابی خطوط نفت و مشتقات نفتی استفاده نمایید. ولیکن بطور کلی تکنیک های زیر مرسوم ترین آنها می باشند:
در این روش با تصویربرداری دقیق از لایه های خاک اطراف لوله می توان تغییرات فشردگی و دی الکتریک خاک و تجمع میعانات نفتی را تشحیص داد.
-بطور کلی نشت های سیالات در زمانی که در سطح زیرین لوله اتفاق افتاده باشند به شدت مشکل جهت آشکارسازی هستند و نویز بسیار کمی را به سطح زمین منتقل می کنند و می بایست از روش های رادیویی و GPR استفاده نمود ولیکن پرچالش ترین نشت ها در خطوط نفت و میعانات نفتی نشت هایی هستند که سیال از لوله خارج میشود ولیکن بین بدنه لوله و عایق لوله جاری میشود و موجب جدایی عایق و ایجاد تجمع در ان بخش می کند که یکی از نشت های بسیار مشکل جهت آشکارسازی می باشد.
-عوامل بسیاری می تواند در ایجاد نشت در شبکه خطوط لوله سیالات دخالت داشته باشند که برخی از آنها را در زیر نام می بریم:
.1عیوب عایق شبکه و آسیب دیدگی سیستم خردگی شبکه لوله که در بلند مدت موجب فرسایش و ایجاد نشت در شبکه میشوند.
.2تنش های مکانیکی، رانش زمین ، فشار حاصل از ترافیک خودوهای سنگین ، زلزله …
.3اقدامات غیرقانونی جهت انشعاب غیرمجاز بر روی خطوط و آسیب رساندن به پوشش لوله و ایجاد انشعاب غیر استاندارد.
-در حال حاضر برای خطوط لوله و کابل فلزی یا غیرفلزی با شیلد فلری (فیبرنوری) تکنولوژی مسیریاب های الکترومغناطیس EM Pipe and Cable Locator که شرکت دانش بنیان فرایند ارقام پرداز تولید کننده و تامین کننده انواع آینو نوع تکنولوژی در کشور می باشد.
-تکنولوژی تصویربرداری راداری از زیر سطح زمین GPR (Ground Penetrating Radar) که بطور عمومی جهت خطوط غیرفلزی کاربرد دارند ولیکن در برخی شرایط خاکی امکان آشکارسازی خطوط فلزی را نیز دارند.
-تکنولوژی آکوستیک که با ایجاد ضربه های پریودیک و تولید ویبریشن در بدنه لوله و شنود صدا توسط شیشتم های آشکارساز صدا عمل می کنند که تکنولوژی Sound and Acoustic نامیده میشوند.
-خیر
-فلزیاب ها در هر نوع و تکنولوژی به شدت به سطح مقطع فلز مدفون واکنش نشان می دهند و در مواقعی که لوله یا کابل در عمق های بیشتر از 50 تا 60 سانتیمتر واقع شده باشند یا قطر کمی داشته باشند ( در واقع سطح مقطع فلزی مسطح از دید بالای لوله یا کابل) فلزیاب ها امکان مسیریابی دقیق و مطمئنی ندارند ، در لوله های و سیم های با قطر کم در عمق کمتر از 5 سانتیمتر هم فلزیاب ها واکنشی ندارند.
-لوله یاب کابل یاب های خطوط فلزی به هیچ عنوان فلزیاب نیستند. این تکنولوژی شامل یک فرستنده می باشد و یک گیرنده ، فرستنده جریانی را به خط لوله تزریق می کند (به روش های مختلف همانند اتصال مستقیم یا القا … ) این جریان تزریق شده موجب ایجاد یک میدان مغناطیسی حول لوله می گردد (مطابق با قانون دست راست فیزیک قانون فارادی) و گیرنده دستگاه شدت این میدان ایجاد شده را اندازه می گیرد و بیشترین شدت میدان که در مرکز لوله یا کابل واقع میشود نشان دهنده مرکز هدف مدفون می باشد.
-فرکانس های دستگاه های مسیریاب خطوط فلزی متناسب با شرایط شبکه و خاک محیط شبکه انتخاب میشود و اهمیت بسیاری در عملکرد دارد:
-خواهشمند است به منظور آموزش تخصصی از دوره های تخصصی شرکت دانش بنیان فرآیند ارقام پرداز استفاده نمایید ولیکن بطور کلی فرکانس های بالا به عنوان مثال 27، 32 و… کیلوهرتز جهت خاک های خشک تر که رسانیی کم است و شبکه های دارای انشعابات بیشتر استفاده میشود. در فرکانس های بالا می توانید یک لوله اصلی را مسیریابی کنید و انشعابات آن را نیز آشکارکنید.
-فرکانس میانی 8 کیلوهرتز یا در این محدوده بیشتر جهت مد اتصال مستقیم است و معمولا برای آشکارسازی یک خط استفاده میشود در شرایط نرمال
-فرکانس های پایین بعنوان مثال 640 و 560 هرتز به منظور خطوط طولانی و بدون انشعاب استفاده میشود که در عمق کم باشند.
-در نظر داشته باشید فرکانس های بالا مناسب استفاده در مد القایی هستند و فرکانس های پایین القاء ایجاد نمی کنند.
-همانطور که می دانید جریان الکتریکی وقتی در یک هادی جاری میشود که مسیر جریان بسته شده باشد یعنی مسیر رفت و برگشت جریان کامل باشه وقتی فرستنده دستگاه با یک اتصال به لوله یا کابل متصل میشود و جریان را وارد خط می کند می بایست مسیر برگشت جریان کامل باشد تا جریان جاری شود لذا یک میله به عنوان میله زمین در خاک بستر هدف داخل میشود و کایل مربوط به زمین مدار (مشکی) به آن متصل میشود. جریان تزریق شده به خط در طول مسیر خط سیر هدف از عایق بصورت جریان های بسیار کم (جریان نشتی) وارد خاک شده به سمت میله جاری میشوند و مدار الکتریکی را کامل می کنند در این حالت جریان جاری شده و میدان تشکیل میشود.
-محل میله زمین بسیار پر اهمیت است بطور کلی عمود بر خط لوله یا کابل و تا جای ممکن دور از آن باید باشد، از قراردادن میله زمین بر روی خود خط یا دیگر خطوط شبکه تاسیسات زیر زمینی اجتناب نمایید. با توجه به اهمیت موضوع پیشنهاد میشود جهت کاربری صحیح و با بهره وری بالاتر از دوره های آموزشی و یا منوال دستگاه ها بطور کاما استفاده نمایید.
-مد القایی در زمانی استفاده میشود که امکان دسترسی به خط لوله یا کابل نداشته باشیم یا کابل مورد نظر دارای جریان بوده و امکان عملی اتصال دستگاه به کابل برق دار نمی باشد. معمولا در فرکانس های بالاتر استفاده میشود ولیکن در اتصال مستقیم هدف دارای نقاط دسترسی می باشد و با فرکانس پایین تر نیز امکان مسیر یابی وجود دارد. (بطور کلی در تمام دستگاه های با این تکنولوژی بالاترین دقت و بهترین عملکرد در مد اتصال مستقیم است.
-برخی مواقع نیاز است یک لوله غیرفلزی که هنوز بهره برداری نشده و خالی از سیال است یا یک مسیر کانال … را مسیریابی کنید در این حالت کافیست قطعه سوند که بعنوان بخش های انتخابی دستگاه هستند را تهیه کرده روشن کنید داخل کانال قرارداده و با استفاده از کابل های مخصوص (فنر) آنرا داخل مسیر حرکت دهید و با گیرنده مسیر و موقعیت دقیق سوند و عمق آنرا تعیین کنید. لازم به ذکر است در این شرایط نیاز به فرستنده نمی باشد و سوند خود یک فرستنده کوچک می باشد.
-بطور کلی مدامی که میدان ایجاد شده از جریان تزریقی به خط لوله یا کابل دارای شکل و ساختار درست خود باشد محاسبه عمق این دستگاه ها با دقت بسیار بالایی صحیح می باشند ولیکن در محل خمش لوله ، محل تغییر عمق ، محل انشعاب ، محل درپوش یا انتهای لوله ، محل تقاطع با دیگر تاسیسات یا محل مجاورت با یک سازه ی فلزی دیگر میدان مغناطیسی حول هدف تحت تاثیر میدان و فلز دیگر دچار پراش مغناطیسی یا تغییر و بهم ریختگی میدان می شود و عمق در این نقاط نباید اندازه گیری شود. عموما می بایست 150 سانتیمتر از این نقاط فاصله گرفت و سپس عمق قرائت شود.
-در فاصله بین 6 تا 15 متر از فرستنده نیز بدلیل تاثیر پذیری مستقیم گیرنده از فرستنده نباید اقدام به تعیین عمق نمود.
-هر دو مدل دستگاه در عملکرد لوله یابی و کابل یابی دقیقا مشابه هم هستند ولیکن مدل RTK که یک تکنولوژی جدیدتری محسوب میشود در واقع مسیر مشخص شده توسط دستگاه های لوله یاب کابل یاب را با دقت بسیار بالا (معمولا بین 1 تا 4 سانتیمتر) ثبت موقعیت می نماید و اطلاعات موقعیت مکانی GPS RTK را برداشت می نماید. این تکنیک موجب میشود همزمان با مسیریابی ثبت نقاط مسیر با دقت بالا نیز انجام میشود و دیگر نیاز به یک تیم جداگانه و تجهیزات جداگانه تهیه نقشه و برداشت اطلاعات مسیریابی وجود ندارد.
-دستگاه LT-8800 RTK را مشاهده بفرمایید یک سیستم کامل و حرفه ای از این نوع و تولید شرکا دانش بنیان فرآیند ارقام پرداز می باشد.
-در سراسر جهان انشعابات غیرمجاز بعنوان یک مشکل شبکه تاسیسات مطرح است و در کشورهای در حال توسعه یا توسعه نیافته میزان آن بیشتر می باشند. بخش بزرگی از دلایل وجود انشعابات غیرمجاز سطح رفاه و قدرت مالی ، عدم آگاهی از تاثیرات مخرب بهداشتی و محیط زیستی ، توسعه نیافتگی فرهنگی جامعه بهره گیرنده از انشعابات غیرمجاز می باشد.
-بطور کلی هر انشعابات از شبکه تاسیسات عمومی بدون مجوز و ایجاد توسط شرکت مربوطه یک انشعاب غیرمجاز می باشد هر چند کاملا استاندارد ایجاد شده باشد و از آنجا که معمولا در عمق غیراستاندارد و با روش غیر اصولی ایجاد میشوند در سراسر جهان آنها را قطع نموده و در صورت درخواست قانونی و موافقت مجدد بطور رسمی و استاندارد ایجاد می شود.
-از مهمترین آسیب های اشنعابات غیرمجاز می توان موارد زیر را نام برد: تخریب فرهنگ استفاده از اموال عمومی ، تضعیع حقوق آحاد جامعه و استفاده از شخصی منابع جامعه با هزینه دیگر افراد، ورود آلوگی ها به داخل شبکه و ایجاد آسیب های بهداشتی ، مسبب وقوع نشت از محل دریافت انشعاب غیرمجاز و ایجاد هدررفت منابع عمومی ، آسیب های گسترده محیط زیست در انشعابات غیرمجاز میعانات نفتی و گاز
-انشعابات غیرمجاز در مصارف مشترکین مسکونی ، باغات ، واحدهای کوچک تجاری یا نیمه صنعتی معمولا دارای عمق کم ، غیرفلزی و در محدوده سطح تماس ملک مشترکین با تاسیسات وجود دارد. ولیکن در انشعابات غیرمجاز از خطوط انتقال و محیط های بین شهری در عمق های زیاد (گاها عمق کم نیز وجود دارد) ، غیرفلزی وجود دارند. انشعابات غیرمجاز قدیمی در ایران معمولا فلزی هستند.
-تقریبا تمامی تاسیسات دچار این مشکا هستند ولیکن به ترتیب در ایران انشعابات غیرمجاز در شبکه تاسیسات آب بسیار فراوانی دارد سپس خطوط نفت و میعانات نفتی و در انتها خطوط گاز و کابل های برق شبکه توزیع.
-جهت انشعابات غیرمجاز خطوط فلزی آب ، برق ، گاز ، نفت و مشتقات نفتی دستگاه های لوله یاب کابل یاب خطوط فلزی همانند LT-8800, PLG, MRT-700
-جهت کشف انشعابات غیرمجاز خطوط غیرفلزی بطور کلی دستگاه های اسکنر راداری زیرسطحی GPR که بسته به شرایط شبکه و نوع تاسیسات بهترین آنتن و تجهیز توسط کارشناسان شرکت پیشنهاد می گردد.
-خیر ، در بسیاری مواقع مشترکین با بای پس کردن کنتور قانونی خود یک لوله از پشت کنتور نصب کرده و به شبکه داخلی خود متصل می کنند در بسیاری مواقع این موارد با بازدید های دوره ای بصورت چشمی قابل کشف می باشند.
-اگر دریچه یا شیرخطی در نقشه ها و مستندات وجود داشته باشد و در محل قرارگیری آن علامت (مارکر) نشان دهنده موقعیت و جود شیرخط یا دریچه نیز وجود داشته باشد ولیکن خود دریچه و شیر خط قابل رویت نباشد، آن شیرخط یا دریچه را نامرئی می نمانند.
-در صورتیکه اگر در مستندات اطلاعات سیر یا دریچه وجود داشته باشدولیکن نه خود آنها دیده نمی شوند و نه هیچگونه علامت و نشانه در محیط وجود نداشته باشد آن دریچه یا شیرخز را مفقودی می نامند
-لازم به ذکر است در موارد شیرخط هایی در مستندات شرکت های تاسیساتی وجود دارد که به آنها مفقودی می گویند ولیکن این شیرخط ها هیچگاه از ابتدا نصب نشده اند و بدلایل مختلفی از جمله خطای انسانی در مستندات وجود دارد.
-با توجه به اینکه اهداف نامرئی دارای علامت و نشانه گذاری فیزیکی موجود می باشند استفاده از فلزیاب های تاسیساتی و بررسی علامت ها به راحتی امکان کشف آنها را فراهم می کند. فلزیاب های هوشمند تاسیساتی شرکت فرآیند ارقام پرداز را بررسی بفرمایید.
-جهت آشکارسازی دریچه و شیرخط های مفقودی در ابتدا بهتر است محدوده وجود هدف تعیین شود (اتسفاده از نقشه ها) سپس مسیر لوله شبکه تعیین گردد ( با استفاده از لوله یاب خطوط فلزی یا GPR) و سپس با استفاده از فلزیاب های تاسیساتی محل دقیق شیر را بر روی مسیر لوله تعیین نمایید. در این روش خطای کشف نخاله ای فلزی یا کشف دریچه ها و شیرخط های دیگر تاسیسات به حداقل می رسد.
-بله ، این دو دستگاه در اسم فلزیاب هستند ولیکن فلزیاب های تاسیساتی به هیچ وجه مناسب کارهای تفریحی نیستند زیرا فلزیاب های تاسیساتی می بایست تاثیر خرده فلزات را حذف کنند و فلزات کوجک را در نظر نگیرند در صورتیکه فلزیاب تفریحی برای فلزات کوچک از نظر سایز طراحی میشوند. فلزیاب های تاسیساتی به طور خاص بر روی فلزات آهنی و خانواده آهن بالاترین حساسیت را دارند در صورتیکه فلزیاب های تفریحی بر روی فلزات غیر آهنی مانند مس ، طلا و نقره بیشترین حساسیت را دارند.
-با توجه به تکنولوژی پیشرفته استفاده شده در فلزیاب های هوشمند تاسیساتی شرکت فرآیند ارقام پرداز بسته به نوع دستگاهی که استفاده می کنید (منحصرا مربوط به محصولات شرکت فرآیند ارقام پرداز می باشد) می توانید پیش از حفاری ابعاد حدودی هدف کشف شده و شکل کلی هدف را نیز با استفاده از دستگاه بدست آورید.
-شکل کلی همه دریچه ها و شیرخط ها می بایست متقارن باشند و اشکال با ابعاد نا متقارن همانند مستطیلی با یک وجه بزرگتر نمی تواند هدف شما باشد.
-می توانید تفکیک جنس انجام دهید (دستگاه هوشمند CASPI-II) و اگر جنس فلز کشف شده فلزات غیرآهنی یا Non-Ferrous بود آن هدف غیر تاسیساتی می باشد زیرا دریچه ها و شیرخط ها یا مفصل ها عموما از جنس چدن ، فولاد و آهن می باشند.
-هدف کشف شده می بایست با استاندارد شبکه مورد نظر شما همخوانی داشته باشد و در مسیر خط لوله یا کابل باشد در غیر اینصورت یک نخاله محسوب میشود (از صحت نقشه ها و مستندات خود مطمئن باشید)
-در پروژهای به سازی و آسفالت معابر اغلب دریچه ها و شیرخط ها مفقود میشوند و یا در پروژ های پل سازی ، شهر سازی ، تعریض معابر و …. و از آنجا که در کشور ما بر خلاف اکثر کشورهای جهان همچنان از علامت های فیزیکی همانند شایلون زدن و پلاک های فلزی جهت تعیین موقعیت دریچه و شیرخط استفاده میشود در اثر سرقت یا رنگ آمیزی یا اصلاحات و زیباسازی شهری بسیاری از علائم و نشانه ها از بین می روند.
-شیرهای کنترلی ، دریچه ها ، مفصل ها ، درب منهول ها ، محل دست پیچ کابل و … نقاط دسترسی به شبکه تاسیسات هستند این نقاط بسیار حائز اهمیت هستند زیرا در هر شرایط اضطراری ، کنترلی شبکه ، تعمیرات و نگهداری ، توسعه شبکه و … این نقاط می بایت در دسترس باشند در غیر اینصورت هر گونه عملیاتی غیرممکن یا بسیار پر هزینه می شود.
-بطور کلی سیستم اطلاعات جامع جغرافیایی GIS تاسیسات و نشانه گذاری الکترونیکی بصورت محلی در سراسر دنیا اجرا میشود. مهمترین عامل علامت های محیطی شبکه تاسیسات است که با علامت گذاری الکترونیکی نقاط مهم شبکه تاسیسات با استفاده از تکنولوژی EMS (Electronic Marker System) به جای شابلون زدن و پلاک های فلزی پیشنهاد میشود. شرکت دانش بنیان فرآیند ارقام پرداز بعنوان تنها تولید کننده این تکنولوژی در منطقه غرب آسیا محصول OJAN-II , EMS مارکرهای الکترونیکی را پیشنهاد می کند بدون نیاز به باتری و با 50 سال حداقل طول عمر مارکرها.
-در لوله های فلزی مدفون در خاک دارای عایق و پوشش اغلب بر اثر عدم پوشش دهی و عایق نمودن مناسب ، زخمی شدن بر اثر فعالیت های حفاری و لوله گذاری ، انشعاب گیری یا انشعابات غیرمجاز ، نشست یا رانش زمین ، وجود سنگ های بزرگ و تیز در بسترسازی نامناسب یا ترافیک سنگین روی خطوط ، وجود اختلاف پتانسیل بالا و طولانی مدت در محیط خاک (واقع شدن یک بخش از لوله در محیط مرطوب و بخش دیگر در محیط خشک)، ریشه درختان و فشار مکانیکی به لوله …
-در عایق کابل ها به غیر از موارد فوق جریان کشی متغیر و بالا ، نامناسب بودن عایق و کاهش طول عمر و خستگی مواد بر اثر تنش های محیطی و بار الکتریکی می تواند از علل آسیب پوشش باشند
-در کابل های برق عیوب مختلفی می تواند رخ دهد، اتصال بک یا دو فاز به دیگر و یکدیگر، ارتباط فاز به شیلد ، ارتباط شیلد به زمین ، قطع شدگی شیلد یا یک فاز …
-در حال حاضر شرکت فرآیند ارقام پرداز ارائه کننده مسیریاب های پیشرفته ی مخصوص کابل های برق ، شناسایی کابل های از بین یک دسته کابل و عیب یاب دقیق محل عیوب شیلد به زمین و قطع شدگی می باشد. انواع دیگر عیب یاب های کابل که با ایجاد پالس های قوی با ولتاژ بالا اقدام به ایجاد جرقه و نقطه یابی محل عیب می کنند در حال حاضر جزء محصولات و خدمات فنی شرکت نمی باشد.
-از انواع عیب یاب های پوشش خطوط لوله ی مدفون در خاک کلیه تجهیزات مدرن با تکنولوژی DCVG, ACVG, CIPs, PCMx در توان های مورد نیاز مشتریان تامین می گردد. با توجه به دانش و تجربه شرکت دانش بنیان فرآیند ارقام پرداز در سالهای اخیر این شرکت به تامین کننده اصلی این دسته محصولات در کشور گردیده و بالاترین سطح خدمات فنی و آموزشی را ارائه نموده است.
-دستگاه PCMx با تکنولوژی ACVG , AAVG و با توان 150 وات، پرقدرت ترین عیب یاب پوشش حال حاضر جهان است و بدلیل نوع طراحی و تنوع قابلیت های آن یک مسیر یاب برد بلند نیز محسوب میشود، این دستگاه با عملکرد ساده و دقیق خود مکان یابی بسیار دقیق در اجرا داشته بطوری که در تمام دوره های آموزشی این شرکت بدون استثناء یک عیب پوشش نیز آشکار شده است و این موضوع شرکت های پیمانکاری و کارفرماها را متوجه این محصول نموده است.
-تکنولوژی GPR (Ground Penetrating Radar رادارهای نفوذ کننده در خاک بر اساس ارسال یک پالس الکترومغناطیسی قوی به زمین اندازه گیری بازتابش های آن عمل می کند و بر اساس زمان سیگنال های دریافتی را منظم کرده و کنار یکدیگر بر حسب زمان دریافت آنها نمایش می دهد. سیگنالهای قوی تر از نظر دامنه پررنگ تر و سیگنال های ضعیف تر کم رنگ تر هستند حال یک تصویر گرافیکی از زیر سطح زمین نمایش داده میشود که حاصل از سیگنال های بازتابش شده نسبت به سیگنال اولیه ارسالی دستگاه می باشد. محور زمان متناسب با عمق است زیرا فاصله برابر است با سرعت انتشار امواج در مواد ضرب در زمان لذا با لحاظ نمودن سرعن انتشار امواج در خاک مورد جستجو می توان عمق دقیق هدف را نیز محاسبه کرد.
-بطور کلی GPR ها به منظور تصویربرداری از لایه های زمین ، آشکارسازی اجسامی که از جنس خاک متفاوت هستند لوله ها ، کابل ها ، محل حفره و چاه ها ، کشف دریچه ها و شیرخط های مدفون ، بررسی لایه های خاک ، تشخیص رطوبت ، تغییر دی الکتریک ، تعیین فشردگی ، تشخیص حفره ، تصویربرداری از داخل بتن ، بررسی آرماتورها ، ترک ها و خلل و فرج داخل سطوح ، کشف جسد ، زنده یابی زیر آوار و…. کاربرد دارد.
-فرکانس آنتن دستگاه GPR می بایست با نیاز شما به درستی انتخاب شود و فرکانس بهتر فرکانس مناسب شماست به منظور انتخاب بهترین فرکانس آنتن به موارد زیر دقت نمایید: (لازم به ذکر است اثر خاک و دی الکتریک خاک می تواند بطور بسیار موثر در میزان عمق نفوذ تاثیر بگذارد و اعداد زیر را نامعتبر کند)
-در تکنولوژی GPR هر چه فرکانس آنتن بالاتر باشد عمق نفوذ کمتر است ولیکن رزولوشن یا ریزبینی بیشتر است. هر چه فرکانس کمتر باشد عمق نفوذ بیشتر و رزولوشن کم میشود. هر چه فرکانس آنتن بالاتر باشد ابعاد آنتن ها کوچک تر هستند و هر چه فرکانس کمتر باشد آنتن ها بزرگتر میشوند.
-فرکانس های و کاربردهای متداول به شرح زیر می باشند: (اعداد در شرایط عادی و با تجهیزات پیشرفته پیشنهادی این شرکت می باشد و عمومیت ندارد)
-فرکانس بیش از 1000 to 2000 MHz تصویربردای از داخل بتن و تست های غیر مخرب
-فرکانس 700 to 1000 MHz آشکارسازی عمق کم (معمولا حدود یک متر)
-فرکانس محدوده 500 MHz آشکارسازی تاسیسات تا عمق حدود 1.5 تا 2 متر
-فرکانس محدوده 250 MHz آشکارسازی تاسیسات تا عمق حدود 2.5 تا 3.5 متر
-فرکانس محدوده 100 MHz آشکارسازی تاسیسات عمیق حدود 3.5 تا 5 متر
-فرکانس های محدوده 75 , 50 , 25 , 12.5 MHz جهت کاربردهای ژئوفیزیک ، زمین شناسی ، معدن و …
-بطور کلی اگر محیط انتشار امواج این تکنولوژی موجب جذب امواج شده و سیگنال ارسالی را بشدت تضعیف نمایند عمق و کیفیت آشکارسازی در این تکنولوژی بشدت افت می کند. بطور کلی به دلیل فرکانس بالای امواج کاری این تکنولوژی خاک های با ساختار رسی یا با دی الکتریک و رسانایی بالا همانند خاک های شوره زار یا نمکی و دارای املاح معدنی بالا همانند خاک ساحل دریا و…. موجب جذف امواج و عدم انتشار میشوند و آشکارسازی مناسبی ممکن نیست.
-مناطق با آب زیرسحطی بالا نیز آشکارسازی را مشکل می کنند.
-فاکتورهای زیر در زمان انتخاب یک GPR می بایست در نظر گرفته شود:
-قدرت اندازه گیری زمان ( دستگاه های پر قدرت جهان یک نانو ثانیه را می توانند اندازه گیری کنند)
-تعداد نمونه برداری در ثانیه (دستگاه های دارای تصاویر با کیفیت و شفاف تا 100,000 نمونه بر ثانیه نمونه برداری می کنند)
-آنتن های مجهز به تکنولوژی Ultra Wide Band و آنتن های دو فرکانسه در باند مناسب
-قابلیت های فیلترینگ مناسب و آنالیز داده ها
-امکانات تصویری و کاربری جهت عملکرد آسان و حرفه ای
-خیر ، دستگاه های GPR آشکارسازی محل دفن دقیق لوله و کابل ها را به درستی انجام می دهند و عمق دقیق آنها را نیز می توانند تعیین نمایند ولیکن قطر لوله یا کابل به دلیل انتشار با زاویه امواج و بازتابش امواج دریافتی امکان تعیین قطر را غیر ممکن می کند (تا به امروز) در مورد تعیین جنس هدف مدفون هر چه جنس هدف آشکار شده فلزی باشد میزان بازتابش امواج از آن بیشتر بوده قدرت سیگنال بازتابش شده بیشتر است و لذا بر حسب شدت سیگنال دریافتی می توان آن را تیره تر نمایش داد. هر چه سیگنال غیرفلزی بوده و میزان کمتری از سیگنال دریافتی را بازتابش دهد تصویر متناسب با آن کم رنگ تر می باشد.
-بعنوان مثال اگر سیگنال برگشتی از یک لوله فلزی را عدد 100 در نظر بگیریم سیگنال برگشتی از یک لوله پلی اتیلن با سیال آب (سیال رسانا) عدد 60 می باشد و سیگنال برگشتی از یک لوله پلی اتیلن گاز (خالی) عدد متناسب با 30 می باشد. تنها از طریق شدت قدرت سیگنال دریافتی می توان جنس هدف را تخمین زد در این مورد مباحث آموزشی مفصلی وجود دارد که بسیار یم تواند به شما کمک کند از دوره های آموزشی شرکت بهره ببرید.
-مطابق با استانداردهای جهانی، نقاط دسترسی به شبکه تاسیسات می بایست در محل نیز بطور محلی و Local علامت گذاری شود زیرا فارغ از مستندات و وجود نقشه ها و فارغ از سیستم های اطلاعات جغرافیایی جامع GIS در مواقع لزوم پرسنل اتفاقات ، آتش نشانی ، واحدهای تعمیرات و بهره برداری باید بتوانند در محل نقاط پر اهمیت و کلیدی شبکه تاسیسات را تشخیص دهند. در کشور ما نیز این قانون جهانی وجود دارد و علامت گذاری بصورت شابلون ها و با استفاده از رنگ انجام میشود که بر اثر زیبا سازی شهرداری یا مالکان این علامت ها به سرعت (یک تا دو سال) از بین می روند و یا بصورت پلاک های فلزی نشانه گذاری میشود که بر اثر سرقت یا اصلاحات فیزیکی از بین می روند.
-نشانه های الکترونیکی بدون باتری و با طول عمر حداقل 50 سال زیر خاک بصورت دفنی محل نقاط حساس شبکه را مشخص می نمایند و تنها با دستگاه آشکارساز مخصوص خود قابل رویت هستند و امکان سرقت ندارند و به طور کامل موضوعات پدافند غیرعامل را پوشش می دهد.
-تکنولوژی نشانه های الکترونیکی تاسیسات EMS (Electronic Marker System) بر اساس الکترومغناطیس می باشند این قطعات (نشانه ها) (مارکرها) بصورت پسیو عمل می کنند و باتری ندارند در واقع یک مدار تانک با ضریب کیفیت Q بالای 300 در فرکانس های مختلف هستند. مارکرها در عمق زمین دفن میشوند و در زمانی که دستگاه مارکریاب (آشکارساز مارکرهای الکترونیکی) به محدوده ی مارکر نزدیک میشود و مارکرها در میدان مغناطیسی دستگاه قرار می گیرد، فعال میشود و به دستگاه کمک می کند تا موقعیت دقیق مارکر را شناسایی کند.
-مارکرهای الکترونیکی مطابق با استانداردهای جهانی دارای فرکانس های مختلفی هستند که هر فرکانس برای یک نوع تاسیسات می باشد و موجب جلوگیری از اشتباه می شود. بعنوان مثال مارکر گاز و مارکر فاضلاب هیچگاه به جای هم آشکار نمی شوند.
-رنگ مارکرها مطابق با استاندارد جهانی می باشند و از جنس خاصی از پلاستیک با مقاومت بالا در محیط های اسیدی و قلیایی ساخته میشوند.
-مارکرهای الکترونیکی شرکت دانش بنیان فرآیند ارقام پرداز در 7 فرکانس استاندارد و 7 رنگ استاندارد و با استاندارد ضد آب IP-68 تولید و عرضه میشوند و هزاران مارکر از این تکنولوژی در کشور در حال بهره برداری می باشد.
-مارکرهای الکترونیکی شرکت فرآیند ارقام پرداز مدل Near Surface بوده و در عمق 50 تا 60 سانتیمتری از سطح زمین دفن می شوند (مطابق با استاندارد جهانی) به منظور نصب مارکرها نیاز به یک دلر صنعتی و یک مته با طول 60 سانتیمتری و قطر 2.5 سانتیمتری دارید و هر مارکر کمتر از 3 الی 5 دقیق ه بطور کامل نصب میشود. از پوشاندن مارکر با فلز خودداری کنید و مارکره نباید به بدنه لوله های فلزی با دریچه های فلزی متصل شوند.
-لازم به ذکر است مارکرها در بسته بندی های 50 تایی تولید میشوند همراه با راهنمای کامل حمل و نصب می باشند.
-باید توجه اشته باشید مارکرهای الکترونیکی می بایست بطور عمودی در خاک قرار داده شوند و نبید زاویه آن با سطح زمین بیش از 30 درجه شود که در حالت دلر زدن این اتفاق نخواهد افتاد و سالها به راحتی آشکارسازی میشوند (در صورتیکه زلزله رخ بدهد میزان قدرت زلزله بسیار بالا باشد تا مارکر در عمق 60 سانتیمتری بیشتر از 30 درجه کج شود لذا این قطعات در مواقع اتفاقات غیرمترقبه کمک بزرگی به حساب می آیند.
-بله می توانید در کنار شیرخط ها یا دیواره منهول این مارکرها را نصب کنید ، لازم است با بست یا نگهدارنده بطور عمودی به دیواره متصل شود.
-یکی از مهمترین کاربردهای مارکرهای الکترونیکی عملکرد دقیق آنها در زیر آوار حاصل از زلزله ، سیل ، جنگ ، برف و انواع نخاله ا می باشد.
-مارکرهای الکترونیکی در عمق 50 و 60 سانتیمتری می بایست دفن شوند ولیکن تا عمق 180 تا 210 سانتیمتر قابل آشکارسازی میشوند.
-بله، اپلیکیشن حرفه ای FAP-Electronic Marker System APP یک ابزار دقیق ، ساده و تخصصی می باشد که کمک می کند به راحتی اطلاعات مکانی ، عکس از محل نصب ، توضیحات ، آدرس ، موقعیت و شرایط توصیفی شبکه، GPS، … را می توانید ثبت کنید و خروجی های مختلفی در دسترس داشته باشید و اطلاعات را در نقشه های GIS , Google Map بطور جامع خواهید داشت.
-بخش بزرگی از صنعت برق در حوزه کابل های زمینی شبکه توزیع می باشد. کابل های زنده (حامل جریان) و کابل های مرده (بدون جریان) در شبکه تک فاز و شبکه سه فاز در کانال ها ، داکت ها و حوضچه های زیر زمینی و اتاق های توزیع وجود دارند که بدلیل تراکم کابل ها و نزدیکی آنها به یکدیگر مشخص نمودن و شناسایی یک کابل از یک دسته کابل مشکل است. اهمیت آشکارسازی و شناسایی کابل صحیح اهمیت بالایی دارد.
-همچنین تشخیص فاز و نول یا جهت جریان و شناسایی یک فاز خاص در یک کابل نیز در بسیاری کاربردهای تعمیرات لازم است و اهمیت بسیار بالایی در ایمنی و سرعت و کیفیت کار دارد.
-تجهیزات آشکارسازی و شناسایی این حوزه جزء محصولات تخصصی شرکت فرآیند ارقام پرداز می باشد.
-بطور کلی این تجهیزات دارای یک بخش فرستنده هستند که بسته به نوع مدل دستگاه می توانند برای کابل های تک فاز یا سه فاز ، کابل های زنده یا مرده استفاده شوند در این بخش جریانی به کابل تزریق میشود و از این طریق یک میدان مغناطیسی خاص حول کابل ایجاد می کند و گیرنده دستگاه با استفاده از سنسورهای مختلف توانایی شناسایی یک کابل از یک دسته کابل یا یک فاز را فراهم می کند.
-بله ، برخی از این محصولات دارای سنسور انتخابی جهت مسیریابی کابل های مدفون در خاک می باشند. ولیکن اگر بطور تخصصی کار کابل یابی و مسیریابی عمق بالا با امکانات متعدد هستید پیشنهاد ما لوله یاب کابل یاب های هوشمند خطوط مدفون می باشد.
-تجهیزات شنایی کابل های برق با عنوان Cable Identifier را می توانید جستجو نماید، این تجهیزات تنوع بسیاری دارند ولیکن محصولات پیشنهادی شرکت فرآیند ارقام پرداز بعنون مدرن ترین و پیشرفته ترین آنها برای انواع کابل های تک فاز و سه فاز و کلیه کابل های حامل جریان و کابل های مرده قابل استفاده می باشند که از نظر قدرت و دقت بی نظیر هستند.
-با توجه به اهمیت نزدیک نمودن محصولات سخت افزاری صنعتی به قابلیت های کاربردی حوزه نرم افزار و بطور خاص اپلیکیشن های گوشی های هوشمند، شرکت دانش بنیان فرآیند ارقام پرداز از سال 1396 اقدام به بررسی و پایه ریزی واحد نرم افزار و اپلیکیشن در بعنوان زیرمجموعه ای از واحد تحقیقات و توسعه فن آوری نمود.
-نیاز کاربران و استفاده ی وسیع گوشی های هوشمند
-استفاده از قابلیت های هوشمند سازی و پروسسورهای پرقدرت گوشی و تبلت های هوشمند
-بهره گیری از امکانات وسیع ارتباطی ، انتقال داده ، GPS و ارتباطی با دیگر تجهیزات در گوشی های هوشمند
-استفاده از دوربین ها و نمایشگرهای حرفه ای
-امکان پیاده سازی الگوریتم های هوش مصنوعی با کمترین هزینه
-بدون هیچ هزینه ای برای مشتریان دستیابی به بسیاری از امکانات که کاربران پیشتر تهیه نموده اند
-دستیابی به ارتباط سخت افزار و گوشی های هوشمند در صنعت که آینده صنعت را رقم می زند
علت های اصلی سرمایه گذاری این شرکت در حوزه ی نرم افزار می باشد.
-در مرحله نخست شرکت فرآیند ارقام پرداز کلیه دسته محصولات تخصصی صنعتی خود را به شبکه محصولات اپلیکیشن های خود متصل نمود به عبارت دیگر:
-فلزیاب های هوشمند تاسیسات مجهز به FAP-Metal Detector APP (اپلیکیشن دستیار فلزیابی- فرآیند ارقام پرداز)
-مارکریاب های الکترونیکی تاسیسات مجهز به FAP-Electronic Marker System APP (اپلیکیشن مارکرهای الکترونیکی- فرآیند ارقام پرداز)
-نشت یاب های هوشمند آب مجهز به FAP-Water Leak Detection APP (اپلیکیشن نشت یابی –فرآیند ارقام پرداز)
-لوله یاب کابل یاب خطوط فلزی مجهز به FAP-Utility Path Logger APP (اپلیکیشن ثبت مسیر تاسیسات- فرآیند ارقام پرداز)
-تست عملکرد کنتور آب مجهز به FAP-Water Meter Test Kit APP (اپلیکیشن تست عملکرد کنتور آب- فرآیند ارقام پرداز)
–
-در مرحله دوم به عنوان یک خط طراحی جدید دستگاه نشت یاب هوشمند آب مدل پریجا مینی که بطور کلی با اپلیکیشن بطور لجظه به لجظه و Real Time ارتباط دارد طراحی گردید FAP-PERIJA Mini APP (اپلیکیشن پریجا مینی – فرآیند ارقام پرداز)
-بطور کلی به غیر از استفاده از بخش تحلیلی و پردازشگری داده ها موارد زیر بطور ملموس در اختیار کاربران قرار می گیرد:
-مستندسازی فعالیت های روزانه که با تجهیزات در پروژه های خود استفاده می کنند
-اضاه نمودن عکس به هر عملیاتی که نیاز به ثبت آن دارند.
-اضافه نمودن توضیحات به هر میزان به هر عملیات که نیاز به ثبت آن دارند.
-ثبت آسان وسریع اطلاعات مکانی عملیاتی که در هر پروژه نیاز به ثبت دارند همانند آدرس ، GPS ، کد PM و …
-ثبت آسان و سریع اطلاعات توصیفی شبکه شامل نوع تاسیسات ، جنس لوله ، عمق ، موقعیت در شبکه و …
-امکان نمایش بر روی نقشه ای گوگل Google Map
-امکان گزارش گیری با فرمت فایل CSV , KML, KMZ, PDF, Excel
-امکان انتقال و اشتراک گذاری گزارش کار در دیگر اپلیکیشن های پیام رسان
-به هیچ وجه اپلیکیشن های این شرکت اطلاعات شما و یا اطلاعات کارهای انجام شده و گزارش های شما را به اشتراک نمی گذارد و در واقع به دلیل کلیه اطلاعات شما بعنوان کاربر و تمام گزارشات فعالیت شما در گوشی هوشمند خودتان فقط ذخیره میشود و قابل استفاده است.
-در بخش سیاست ها و حریم خصوصی کلیه اپلیکیشن ها این نگرانی بطور کامل توضیح داده شده و هیچ جای نگرانی وجود ندارد.
-بله ، با توجه به همکاری و مشاوره های تخصصی واحد IT و پدافند غیرعامل سازمان های زیرصلاح کشور کاربر می تواند به انتخاب خود از نقشه های Google Map یا نقشه های سازمانی با آدرس مربوطه در سرورهای خود استفاده نماید.
-کلیه اپلیکیشن های شرکت فرآیند ارقام پرداز در وب سایت رسمی شرکت و یا در سایت بازار قابل دسترسی و دانلود هستند و با هر آپدیت از طریق سایت میزبان اطلاع رسانی می شود. در صورتیکه در زمان استفاده اقدام به ثبت نام ریجیستر کردن نموده باشید از طریق سامانه باشگاه مشتریان شرکت جدید ترین اخبار به اطلاع شما رسانده میشود.